Na perutích labutě

Na perutích labutě

Anotace: -

Na perutích labutě daleko nesu Tě,

unáším Tvou žhnoucí duši ve svých myšlenkách,

a to se nedělá, když spatřil jsem svého anděla,

jak usedá na Tvé ruce nad ránem, když se vysvlékáš.

 

Řeky ve Tvých spáncích se rozestoupí,

takový pocit máš, že něco v konci začíná,

co Tě posunout má dál v nahém společném objetí,

naše lásky ega - v lásce vesmíru jsou zakletí.
Autor Martin Kredba, 16.11.2011
Přečteno 403x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Anděluška, Gabrielle, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného, Jana M., labuť, kavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce.

30.04.2024 15:22:14 | mkinka

Plně souhlas s Labutí . Jirka

17.11.2011 06:46:16 | kavec

Je-li láska hluboko v srdci, ega jsou na stejné vlně...

16.11.2011 16:17:09 | labuť

Moc hezká,,něžná:)

16.11.2011 14:31:36 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí