Nechci zapomenout

Nechci zapomenout

Anotace: Psal jsem to pro jednu holku,ale nic mě nenapadalo a pak to samo vypadlo...je to pravda =)

Sedl jsem si ke stolu,
Že jdu básně psát,
Chtěl jsem tam přidat i trochu humoru,
Ale že mě nic nenapadlo mě začínalo pěkně srát.

Už jsem to skoro vzdal,
Když mě něco napadlo,
A tak jsem psát začal,
Tak že to do sebe i zapadlo...

Teď něco o Tobě se napsat pokusím,
A že bude se ti to líbit doufám,
A snad se ti tím nezhnusím,
Že o Tobě si básně psát troufám...

Že krásna jsi říkal jsem ti už mnohokrát,
A i když jsem ti to nikdy neřekl do očí víš přesto,
že tě mám moc rád,
V mích básních objevuje se to často...

Vedle Tebe se usíná krásně,
Krásně se s tebou povídá,
Lehce se o Tobě píšou básně,
Jen těžko se na tebe zapomíná...

Ale na Tebe nechci zapomenout,
A nikdy se tak nestane,snad,
Toutu básni chci ti připomenout,
Že mám tě víc než rád...
Autor Kamen s.r.o., 19.12.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí