Nejde na tebe zapomenout

Nejde na tebe zapomenout

Anotace: Zapomíná se spousty věcí a často...ale na tebe ne...

Zapomínám spousty věcí,ale na tebe ne,
Zapomínám i často,
Miloval jsem tě a nyní tě nenávidím,sám nevím proč to tak je,
Ale na tebe nemůžu zapomenout i přesto...

Zapomněl jsem už i kam chodím do školy,
Ale tebe nemůžu vyhnat z hlavy,
Raději měl bych si k hlavě přiložit pistoly,
Stisknout kouhotek a spadnout do trávy...

Bylo mi s Tebou tak krásně,
Skvěle se s Tebou povídalo,
Lehce psali se o Tobě básně,
Nádherně se s Tebou usínalo.

Pořád měl jsem si s Tebou co říct,
Miloval jsem tě a ty mě,
Tak co víc?
Proč se teď ocitám v samotě...

Polibky tvé byly sladké,
Slova z tvých úst byla tak jemná,
S Tebou bylo vše hladké,
Ani realita nebyla tvrdá.

Chtěl bych si ty chvíle připomenout,
Ale proč i když jde o tebe stále,
Proč na Tebe nejde snadno zapomenout?
Když s tebou bylo vše jednoduché,teda málem...
Autor Kamen s.r.o., 19.12.2006
Přečteno 946x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezky zaveršované ale dost bolavé

20.12.2006 17:01:00 | juddy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí