Májová

Májová

Anotace: -

Májová
Májová nálada, májová zahrada, májová louka....
Májové hlazení, líbání, mazlení.
Májové noci, májové toužení, příběh to neměnný.
Májový les, májové jezero, májový potok.
Májové bosé tančení, májové vílí rojení.
Máj je tu a snad i tebe promění.
Májové hvězdy se třpytící, májové prsty hladící.
Májové listí, májové oči kočičí, svět jinak vidící.
Májový přenádherný den, ne to není sen.
Májové žítí v každičkém dechu našeho bytí.
Že už je toho Máje dost?
Vždyť je to pro nás, pro radost.
Autor niki, 16.11.2011
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí