Návrat

Návrat

Anotace: Je tomu spoustu let, .............

Je tomu spoustu let,
co ve svých dlaních hřál jsem Tvé,
je tomu dlouho… ale sem tu zpět.

V ten večer staly se dvě vraždy,
když odjížděl jsem tak daleko,
avšak nebylo to navždy.

…. Vím, asi to tak neznělo.

Pojď, podívej …

Vem ruku mou a já ukážu Ti,
kde začínají dny a končí sny.

Pevně ji sevři a nepouštěj.

Tak už nebuď smutná,
není všemu konec,
už víš jak láska chutná.

Poslouchej, uslyšíš ….

Jak mé srdce bije a klidu nemá,
to jen proto, že k Tobě cestu hledá.

Tak už nezoufej …. nemusíš.

Jsi padlý anděl z nebe,
já chci už jen Tebe.
Autor FeaTir, 20.12.2006
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st kdyby byla tak pro mě ;-)

30.04.2010 01:00:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí