Soudce a kat

Soudce a kat

Anotace: Čas se stává naším soudcem a osud katem. Neutečem, už ani nemůžem.

Říkáš slůvka nádherná,

však dotknu li se,

třesou se Ti kolena.

Hraješ si svým pohledem,

však přijdu li blíž,

dostanu kamenem.

Zpíváš mi jen o lásce,

však zavolám li,

končím v hlasové schránce.

Ukazuješ mi přízeň svou,

však sejdeme li se,

schováš se za stěnou.

Čas se stává naším soudcem a osud katem.
Neutečem, už ani nemůžem.
Autor FeaTir, 20.12.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí