Šeptám

Šeptám

Anotace: 20.8.2006-19.9.2006

Sbírka: Od A do Z

Šeptám ti do slov,
tiše ti šepotám, posloucháš.
Můj těžce naivní proslov
si ze rtů mých vylíbáš.

Posloucháš ústy a stejně odpovídáš,
další smysly necháváš tatam.
Odpověď do rtů mi stejně něžně vlíbáš.
Jen mluv i já poslouchám.
Autor Mia, 20.12.2006
Přečteno 713x
Tipy 5
Poslední tipující: Stoneman, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí