Ten krátký a dlouhý čas

Ten krátký a dlouhý čas

Anotace: věnováno T.P.

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Vím, proč mi teď srdce bolí,
tu ránu, cos mi dal
zasypal jsi spoustou solí
i sen sis k ránu vzal.

A toho času nebylo zas málo,
tak proč pocit vlastně mám,
že to za to prostě stálo,
věřit těmto vzpomínkám.

Možná se zase objevíš,
uprostřed černé noci
touhu znovu projevíš
snad naposled budeš moci…
Autor Keilanne, 19.02.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí