Rty mlčí...poslouchej

Rty mlčí...poslouchej

Anotace: -

 

Mlčení – dvounohých jehňátek,

Vytí – hladových psů,

Rty – zbavené pozlátek,

Šeď – mých i tvých dnů.

 

Ocel – kov jenom jízlivý,

Rybník – život si vzal,

Vlak – jímž cestuji do dálky,

Rozum – dávno to vzdal.

 

Cesta – slibně se procházím,

Potok – ze slz a splínu,

Kytka – jež potaji vytratím,

Vzdor – má podobu blínu.

 

Osud – má mlhavé zápěstí,

Šipka – jež udává směr,

Člověk - ta podoba zvířecí,

Nora – a poměr všech děr.

 

Šlépěj – jenž potichu odchází,

Polštář – jenž hladí ti tvář,

Srdce – když rozum se vytrácí,

Mysl – mne ničí jak žhář.

 

Tma – když tělo se prochází,

Vzduch – jež přestal se smát,

Krb – kde nikdo už nezvrací,

Čas – když nechceš jít spát.

 

Sám s tebou spát...
Autor Mersii, 20.11.2011
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas-když nechceš jít spát
drb-jenž nevěru nesplácí
sen-jež nelze ti dát
Moc hezké..

20.11.2011 18:49:37 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí