Žabička

Žabička

Anotace: Otázková básen. Jsi jediná!

Nemám proč se smát
nevím kde ptáci letí
Kdo snad má mě rád
co štěstí stále nosí?

Byl jsem blízko nebe
září tam hvězdička
Chci být stále vedle Tebe
ty jsi má jediná žabička.
Autor hejlos, 20.12.2006
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí