Sny

Sny

Anotace: no zpět k naivní kráse, ale jen na chvíli....odpusťte, že jsem nachvíli zatoužila po love poem....však víte...

Otevřít oči a přestat se bát….
Prohlédnout skrz cigaretový dým…
A snažit se najít…
To málo…
Naivní krásy…
Zdálo se tak nemožné….

Zastavit tok času…
Ohlédnout se zpátky a říct
Mělo to tak být…
Zdálo se tak jednoduché!

Kdyby vše nesmáčeli trpké slzy
A indigová obloha nepozhasínala všechny světla světa!
Tak neskutečně paranoidní…!
Důvěru rozfoukal vítr do všech stran…
Kdysi dávno…už to ani nepočítám!

Vyletět po mléčné dráze ke hvězdám…
Po cestě odstranit saze
A v nebi…procházet se v zámku-snů!
Kdysi jsem po tom vážně toužila…

Všechny milované představy o princích….
Zmizeli ve tvářích opilců a sebevědomých šílenců
Které zajímalo jen mé tělo…to jediné!
Co chtěli….
Nedokázala jsem to pochopit…

Světlo mi odešlo, z očí i duše….
Byla jsem schránkou-stínem dávno minulým!
A přesto….oheň plápolal… a čekal…
Na tebe!
Autor Gwladus, 20.12.2006
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo! dost dobry!!

01.01.2007 22:58:00 | Adrianne Nesser

...skvělé ...

20.12.2006 23:16:00 | WhiteSkull

no vlastně jsem ani nic jiného nečekal, výborné dílo

20.12.2006 21:16:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí