Přeji si abys...

Přeji si abys...

Anotace: -

Přeji si:

Abys mi napsal

A aby to bylo tak hezké jako okamžik setkání

A abys mne zase polil pivem

A aby se ti rozzářila tvář

A abys mi vyprávěl o tom, jak se máš

A abys věděl, jak jsem se měla ty roky

A abys mne zas chytil za pas, jako když si mne poprvé políbil

A aby to nebylo jednou

A aby ses zase stejně rozloučil

A abys slíbil, že se ozveš

A aby ses ozval

Anebo aby se to nestalo

A aby mi zase přišla Paříž krásná

A aby už to nebylo tak…bolestivé
Autor Anye, 22.11.2011
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Holka z davu, Kanzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí