Stýskám si a vzpomínám...

Stýskám si a vzpomínám...

Anotace: Odešel jsi, srdce mé tu nenechal, jediné co i zbylo, je tohle zklamání a čerobílé vzpomínky... Vrať se.....

Sama v prázdném bytě
Pročítám si knížek pár
Možná někdy zamrzí tě
Že už nejsi mého srdce stár

Knihy beze slov
Bůh ví kdo je vymazal
Zmizel jsi beze stop
Na sebe jen kabát vzal

Bude ti zima
Až vyjdeš ven
Až bude se ti stýskat
Tedy, pokud přijde ten den

Samota teď voní jako ty
I když vím že ses nevrátil
Pod polštář skládám černobílé sny
Ach, kéž by ses tenkrát neztratil

Zamykám své vzpomínky
Na tebe a náš svět
Zavírám je do skřínky
Ať mohou nám je závidět

Jsem jako kus nábytku
Starožitnost cenná
Plakat nemám záminku
Už vím, že to stejně cenu nemá

Budu si tu přehrávat
Poslední naši premiéru
Nebudu ani nadávat
Ukazovat na nevěru

V tom kině si sednem každý sám
Ale film bude stejný
Řekni proč slzy v klíně mám
Když vím, že je to beznadějný…
Autor Lady_.illusion., 21.12.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fakt moc krásný. Musím uznat, že tohle je jedna z nejlepších básniček, co jsem kdy četla. Láska je krutá, vím to z vlastní zkušenosti. Držím palečky ;)

21.12.2006 19:01:00 | Pauline Toywelová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí