Nedokážu milovat

Nedokážu milovat

Anotace: je to smutne

Nedokážu milovat,
jsem ztracena a smutná,
chci potkat toho pravého,
láska je dost nutná.

Miluji tě myslím si,
ale je to pouhý klam,
vždyť toho já nemiluji,
není to můj pán.

Milovala jsem jen jednoho,
ten toho si však nevážil,
to řekla jsem mu do očí
a on nadšeně se netvářil.

Řekl jen,
že ještě mladá jsem
a nechal mě samotnou,
samotinkou jen.

Pak potkala jsem jiného,
myslíc si,že on pravý jest,
a však on jen rozkazy a příkazy,
nedal průchod mých cest.

Jen jeho slova byla pravda,
to však neměl dělati,
tak si mou lásku neudrží,
tak ona se vytratí……..

Teď jsem sama,
nevím jak to bude dál,
nevěřím ,
ale že zázrak by se stal.
Autor milly5, 21.12.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítám tě na modráskách ...každý se jednou té pravé lásky dočká ...uvidíš ... na hledání a nacházení máš spoustu času ...
...:) ...

21.12.2006 15:12:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí