proč rveš mi srdce

proč rveš mi srdce

Anotace: ...

Proč rveš mi srdce,když vidíš ,že to bolí,
Nevidíš mé oči zaplněné solí,
V uších mi zvoní,
z rukou stéká krev,
řvu a křičím stejně jako lev.

Hele chlapče,nikdy nebudu tvůj pes,
zatínám své prsty ve velmi silnou pěst,
neslyším na sedni,lehni
žádné jiné povely.
A už vůbec ne od takového mizery.

Ref.:Jsi parchant,
když vidíš,že trpím směješ se,
Jsi netvor,
Necháš mě a řekneš stane se

Nemáš srdce z kamene,
ale rovnou z démantu,
a mé hodíš do ohně,
však počkej,já tě dostanu…

Jsi svině co si nezaslouží,
nikdy v klidu žít,
o tom si můžeš
leda v noci snít,
a pro mě za mě můžeš si třeba shnít……

Nemá to cenu totiž,víš...
Autor milly5, 21.12.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žádnej problém :)

21.12.2006 18:58:00 | JirkaS

...:) ...

21.12.2006 17:16:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí