Milenci

Milenci

Anotace: vášeň,láska,zrada..

Zamykám chrám z ledu
chlad studí tam
Zapomenout nedovedu
oddaná milostným hrám,
tělo své na oltář pokládám
V síti z jemných pavučin,
tys mě cestu zpátky neurčil
V závoji snů unikám,
do šňůrky slzy korálků navlékám
Bloudící v hlubokém spánku,
přikrytá do červánků,
zakletá do omamné vůně heřmánku
ve svém lůně
Ztrácím soudnost
z paměti své škrtám minulost
Lhát já moc neumím
co zbylo radši hned rozbíjím
Stopy žáru zůstanou
milenci k sobě když patří
vždycky zpátky se dostanou…..
Autor laura3, 21.12.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí