Chaotická

Chaotická

Anotace: Tahle je tobě Matýsku..

I když nejsem hubená a ani hezká,
jsem přece klasická holka česká.
Mám být jiná a srdce ti dát?
Nebudu taková,tak proč mě nemáš rád?
Své city jsem najevo dala,
a pak brecela,chvili se smála,
pak prosila,na kolenou klečela.
Najevo své city dej,
stydlivosti před dveřmi zanechej,
řekni: ,, Nechci už sám spát,
miláčku,mám tě rád"
Autor Mazlinkaa, 21.12.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí