Když večer oči uzavírám

Když večer oči uzavírám

Anotace: Líbí se vám jedna smutná dívka a rádi byste jí pomohli. Jenomže pomluvy se šíří velice rychle a z pomoci se stává nepříjemnost.

Když večer oči uzavírám,
má mysl do oblak se rozlétá.
Na mrak se posadí a po paprscích měsíce a hvězd zkoumá osudy nás všech.

Na zemi vidí déšť a záplavy jen,
sem tam ostrovy,
co srdce pohladí.

Když k některému přilétnu o trochu blíž,
uvidím tvé korálky,
které drží tenká nit.

Když se o nich zmíním,
skončí pod vodou,
ráno probouzím se s bolístkou mezi prsty ukrytou.
Autor Hantec, 28.11.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí