Drahá

Drahá

Anotace: .....

Drahá…
Jsem věrný Vaší kráse,
jako druh své milované paní.
Jsem oddán,
připraven držet se Vás v pase,
být, jak blázen,
píšící své múze psaní.

Jsem lákán,
chci dobýt
Vaši jemnou tváři.
Jste mou spásou,
mým snem-
jež dotýká se
Vašich odhalených paží.

Jste můj nástroj,
jehož zvuk mi v uších
libozvučně zvoní.
Jste můj osud
i můj život.

Snad této romanci,
se nikdy neodzvoní.
Autor Baghyra, 22.12.2006
Přečteno 545x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes tady narážím na samé krásné básničky.....:)

22.12.2006 14:46:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí