Podzimní

Podzimní

Anotace: -

Podzim mi voní po ořeší                                             

kdy naše těla z lásky hřeší

stromy své větve kloní k zemi

pod tíhou něhy k políbení

v západu slunce

strach nabírám dlaní

odemknu si

chtíčem posílání

v nepřeberné škále barev podzimu

v ranním i večerním zimohraní

bez hřejivých tvých dlaní

jistě se rozplynu

do vůně ořeší

stojím na nábřeží  

... k nohám mi dopadá listopad
Autor jvacl, 30.11.2011
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí