Dotek pod peřinou

Dotek pod peřinou

Dotek pod peřinou

Dotek pod peřinou,
chci Tě blíž

Teď jsi s jinou,
a s jinou sníš


O čem bude noc,
pro nás dva

Chtěla jsem od Tebe moc,
činy, víc než slova



Dotek pod peřinou,
chci Tě znát

Teď jsi s jinou,
a jinou budeš hřát


Uprostřed chladné noci,
v objetí

Zůstávám bez pomoci,
Tvou nevinnou obětí


Dotek pod peřinou,
chci Tě mít

Teď jsi s jinou,
a s jinou chceš být
Autor KristianaAlexBrown, 30.11.2011
Přečteno 697x
Tipy 5
Poslední tipující: valerie emilie, Radek.oslov.Šafárik, Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí