Láska

Láska

Anotace: -

Svět je báječné místo k narození..

tak proč se rodíme s křikem?

Vždyť všude kolem nás je plno krásy

plno žen, plno lásky

tak neplačme, ale opěvujme svět!

vždyť láska je nám dána, je nám vlastní

ještě ani neuzříme svět a už jsme zahrnuti láskou

a přec je láska zlo

z lásky vraždíme nejen ostatní, ale i sebe

Zabte lásku! Tu povrchní svini!

Utopte ji v chlastu a buďte svobodní!
Autor Márinka09, 30.11.2011
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když se narodíme zpívat neumíme ,proto raději pláčeme,lásce stejně jednou neutečeme

30.11.2011 21:13:09 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí