Přání srdce

Přání srdce

Anotace: -

30.11.2011 20:57  v Brně

Přání srdce

velké srdce mám,
přesto jsem pořád sám

velkou postel mám,
přesto jsem vní sám

svou náruč otevřenou mám,
však nikdo vní

nikdo,
kdo o lásku by stál

nikdo,
kdo chtěl by být milován

kde jen jsem chybu udělal

kde jen jsem chybu udělal

chjo...
Autor JarekBrnoCz, 30.11.2011
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí