Violin

Violin

Violin

Výbuch světel, odraz ve výloze,
byla krásná ulehajíc v jeho lože
Jen jiskry kolem tančí ve víru,
v tónech stařičkého klavíru

Jedním krokem propadá se hluboko,
k tajemství jež skrývá Nabucco
Lživý příslib budoucnosti spolu,
v ozvěnách andělského chóru

Koho klame tváří skrytou v masce,
pravdu odkrývá uléhajíc na šedé pražce
Přes struny houslí upadajíc do snu,
dýkou z týku minulost ti protnu

Autor KristianaAlexBrown, 01.12.2011
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí