Zmatená...

Zmatená...

Anotace: Proč na Tebe stále myslím? No vždyť ráda Tě mám. Jenom na sobě nebuďme závislí,...

Proč na Tebe stále myslím?

No vždyť ráda Tě mám.

Jenom na sobě nebuďme závislí,

ale svoje tělo Ti dám.

 

Vždyť říkala jsem Ti,

že milovat nemůžu,

vždyť říkala jsem Ti,

hlavně rozum si utužuj.

 

Ale proč myslím jen na Tebe?

Co to znamená?

Proč vedle Tebe si představuji sebe?

Jsem šílená.


Přiznávám,

ráda Tě mám,

ale sebe znám,

nikdy se neodevzdám.

 
Autor insane, 01.12.2011
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: insane, hyenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí