Vemte mě do nebe

Vemte mě do nebe

Anotace: Asi takhle nějak si představuji padlého anděla

Andělé, přátele moji,


což  jste na mě zapoměli?


Odpuste mi mojí zradu,


promlčenou vaší radu.


Opustila jsem vás,


pro slůvko znamenající Nás.


Chybíte mi, tak to pochopte,


vy zabedněnci, už mě netrapte!


Vemte mě zpět do nebe...

Autor Mera, 02.12.2011
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí