Vrak vzpomínek

Vrak vzpomínek

Anotace: -

Minulost je zpoplatněna

jen málo co se zachová

a tak zítra, ač bys chtěla

vzpomínka je prachová.

Je to všechno dávno dané

život, láska, nenávist

někdy srdce touhou vzplane

jindy srdce zadře píst.

Svět se mění a my taky

tlak nás tlačí nevím kam

po ulicích bloudí vraky

mezi nimi stojím sám.

Pluji cestou rozoranou

na tebe tu vzpomínám

ačkoliv jsi stále vdanou

v srdci svém tě stále mám.
Autor Ďábel sám, 03.12.2011
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

on je to vlastně život,st

04.12.2011 10:32:06 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí