Smečka

Smečka

Anotace: -

Vlčí smečka běží tmou

Hledá svou obět a najdou

Až ji najdou tak ji sní

Pak budou všichni veselý

Štěně se nají a chvíli pospí

Pak si snim hezky hrají

Vlk s vlčicí vedle sebou jsou

Zamilovaní do sebe jsou

Pak rána bolest skučení

Tak jezevec útočí

Rozdělil je od sebe

Nenávist vhání do srdce

Vlk snim bojuje bůh ví kdo vyhraje

 
Autor skywolf, 03.12.2011
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí