Sliboval

Sliboval

Anotace: co nesplnil...

Lásku a důvěru sliboval
tak proč se tak zachoval?
Zlomil si mi srdce,
trpím trpce...

Kdo pomůže mi znovu vstát?
Můžu ješte někomu svoji důvěru dát?

Skončila hra, kterou jsi se mnou hrál,
skončila láska, které ses tak bál.
Já se snažím na tebe zapomínat
a chvilky s tebou si nepřipomínat...

Je to těžké...
Autor Kariš, 23.12.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mocinky krásná básnička

23.12.2006 17:19:00 | sissi-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí