Je to stejné

Je to stejné

Anotace: Vše se opakuje dokola jako když padá opona...

Stejní lidé místo, prostředí,
stejné obličeje, co se nemění.
Poslouchám dokola stejnou písničku,
čtu verše jednu krátkou básničku...

Nic mě nebaví, z ničeho nemám radost
no tak holka přestaň - dost.
To se chceš pořád tak trápit?
Je mi to líto, ale čas nejde vrátit!

Už nikdy ho nebudeš držet za ruku
a dívat se mu do očí,
vím je to těžké život s tebou zatočí,
však nezoufej, neplač přece to nekončí...
Autor Kariš, 23.12.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí