Mikulášská nadílka

Mikulášská nadílka

Anotace: -

Pohladit tě, poškádlit tě, políbit i obejmout, 


spolu slavit  Mikuláše, prožít chvilku příjemnou. 


 * * *


Zalistovat v knize hříchů, zdali já v ní s tebou jsem, 


mazat v ní to nemá cenu, spíš hřích další připíšem.


 * * *


Jako čertík tě chci svádět, tebe v rouše anděla, 


křidélka ti budou slušet,  bubliky udělám.


 * * *


Zahřejem se teplem těla, dáme žhavé polibky, 


ocásek dám kdybys chtěla, za andělské požitky.


 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Dostala jsem to tvé přání, radost z něho velkou mám-


alespoň již po desáté nad ním se zde usmívám.


 * * *


Chci ti splnit to tvé přání, mou lásku andělskou měj


a potom až do svítání polibky mě zahřívej.


* * * 


Jsi mi věrný,  můj čertíku, já též na tě myslívám-


a té naší snivé lásky moc ráda si užívám.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Autor s.e.n, 05.12.2011
Přečteno 477x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Danger, Kyška, Izza, synanceia, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polilo mě horko :-)

29.03.2012 22:47:05 | Danger

To je moc milá a hezká básnička.

25.01.2012 15:03:59 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí