Poděkování Rytířům kulatého stolu

Poděkování Rytířům kulatého stolu

Anotace: -

Snad věští to dnes lepší časy

a návrat Světu Lásku krásy.

Jak již jsem dříve zmínila,

islám, křesťané a taky židé

dohodli se, jako lidé,

mají tedy 3 + 2 + 1, šest zástupců jedné víry,

víry, která hlásá pokoj, porozumnění a smíry.

Čarodějové dali nejlepšího z nich,

a proto přeji Všem zúčastněným pohodu a smích.

Taoisté, jak jsem opravdu nečekala,

stojí spolu s Čínou jako jednotná skála.

Hindové dnes definitivně potvrdili,

že v sobě mají kus Sandokanovy síly.

Budhisté též nečekaně odkryli mi jednu tvář,

a z té tváře cítím naději mládí a jednou doufám svatozář.

Indiány taky zdobí důkaz zdravé mysli, úcty k přírodě a nové ideje,

protože Apačové, Aztéci i Máyové zvolili dle srdce a to je pro nás naděje.

Chyběl mi pouze svět Pohanů a možná dříve jsem Tě, Pane, znala,

protože miluji slovní hříčky a se slovy já si od malička hrála.

TOTO JE MOJE PODĚKOVÁNÍ ZA BOJE PRO ČEST SVÁDĚNÉ A ZA ODVAHU,

VĚŘÍM, ŽE DOKÁŽEME LIDSTVU, ŽE CTNOSTI MOHOU BÝTI V PRÁVU!!!

 
Autor Inge, 09.12.2011
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí