Pravá láska se pozná jen velmi těžko

Pravá láska se pozná jen velmi těžko

Anotace: Tahle báseň popisuje skutečný příběh .

Myslel jsem že si ta pravá ,
a ono ne , byla jsi kráva !
Byl jsem do tebe blázen stále víc ,
a tys sis ze mě dělala **** a nic víc .
Dělal jsem si o tobě marný iluze .
A tys mě krmila s tím samým že ?
Že mám šanci a ono ne !
Šel jsem se zabít abych na tebe zapomněl ,
a přitom jsem si na tebe zas vzpomněl .
Šla si okolo a měla jsi zas znechucenej výraz ve tváři
uvědomil jsem si že mě nechceš vidět jak jdu s tebou k oltáři.
To je asi vše co jsem ti chtěl říct ,
tak se měj a zas někdy mi můžeš říct .

" Že mě miluješ "
Autor Gany, 24.12.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné....Teď procházím chvílí, kdy by si to jeden kluk mohl říct o mě...Ale nikdy nevíte jestli sme vám říkali pravdu...A to je na tom to špatný. Jinak strašně pěkná báseň!!!

27.12.2006 09:39:00 | Phajushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí