Nevidomá dívka

Nevidomá dívka

Anotace: chtěl bych jí vysvobodit

Snad jednou vrátí se ji zrak, ale zatím jen leží si,
s křížkem na hrudi a v posteli s nebesi,
prý hraje si na lásku,
ale ona není ten kdo si opravdu hraje,
ona je jen loutkou na provázku,
a v jejich očích teď velká tma je,
na očí ji byla dána černá šerpa,
nesmí dál než jí pouta provazů pustí,
její šerpa a svázané ruce je jak největší hradba,
snad jí jednou z hradem žebřík někdo spustí,
snad on zpřetrhá provázky a z očí šerpu jí sundá,
snad jednou vrátí se jí zrak a bude zase volná!
Autor Bogieman, 25.07.2004
Přečteno 691x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí