Give thanks

Give thanks

Anotace: -

Ekonomika v dnešním světě je věda i umění,

prozatím se nic nemění, zůstává heslo: "VĚDA A UMĚNÍ".

Dalo by se taky říci, že mládí dere se vpřed,

ale stáří se svými cennými zkušenostmi může řídit svět.

Dále prostý lid i šlechta mají tvořit střední vrstvu,

kdo miluje přírodu, drží se zvednutého prostředního prstu.

Kdo nás ale ochrání? Technika anebo lidé, síla člověka?

Odpověď jistě nikdo v této chvíli nečeká... Jsem stroj i víra v člověka!



Miluji Tě, můj drahý Jerzy,

za to, že v štěstí, lásku i přátelství věříš! ♥
Autor Inge, 12.12.2011
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí