Naděje

Naděje

Anotace: Není třeba nic dodávat.

Hledal jsou tmou i světlem,
nocí i dnem.
Pro mne jsi snem,
který mění nebe s peklem.

Jsi krásným klenotem mé duše,
jsi měsícem mého srdce.
Jsem bezbranný sám uprostřed buše,
jen s tebou se mi rozbuší prudce.

Kdybys mi trn do srdce zaryla,
studenou vodou mne polila,
nestrnul bych v sochu bez soucitu,
bez lásky lízebného pocitu.

Postavil bych se na své vratké nožky,
a i kdybych měl na konec cesty dojít bosky,
nezastavím a nepolevím,
postarám se o své srdce i kdyby v misce lásky
neskončil s tebou a musel bych jít zase zpátky.
Autor oliver, 26.12.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au.... ;-)

28.12.2006 14:30:00 | Ithaka

Bosky se píše se s... jinak se k tomu vyjadřovat nebudu, vypadá to tu na osobní souboj.

26.12.2006 10:41:00 | Julie Park Rock

olivere, vodou už sem tě polila... myslim, že dost jasně

26.12.2006 01:57:00 | djula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí