Mé Vš3 ...

Mé Vš3 ...

Anotace: Víš , že jsem můje podání přenesl ještě do básničky ... snad ti to nějak neublíží , i když i našeho rozhovoru samotného jsi byla smutná... víš , co , jak mám , že na jevo to dám :) Děkuji ti , že jsem tě kdy poznal !

Tak , hezké svátky lásko ... přeji ti vše do new roku,
Jako žabka , dlouhých skoků .
Radosti a přátelství , važ si všech ,
co zájmu o tvé starosti , o tvůj příběh.

Žabek spousta v rybníce,
ty jedinečná velice !
Mám tě moc rád , bude-li to potřeba,
ruku chci do ohně dát , cit prostě nejde odbourat!

Jsem si vědom , že ty také,
Že důvody jsou všelijaké…
Opakuji se , ale moc tě miluju ,
Já chtěl , závazně hned ti slibuju .

Jen to nejde , kde je chyba ?
to fakt nepřejde!!! už blíží se hlína…
Ale nic se nemění , špatné je tě milovat ,
Když oboustranná láska není .

Bolest nechci cítit …
ale jiné cesty není .
Je to kruté , moje paní
život celí je před náma
Sviňa si rád zahrává!

Raději jsem uprchl ,
Než zkusit si tu otročinu .
Bůh mi srdce utrhl !
To mou cenou ze zločinu .

Složité to vysvětlení ,
Tobě já řek , jak to je .
Jak to bude , jak to chci ,
Jak to cítím , ničemu už nebude .

Jednou se snad uvidíme ,
pohlédnem si do očí .
Snad šance bude !!
snad srdíčka nám naskočí !

Nikdy nevíš , co zítra bude ,
modlím se , snad čas to změní.
Snad nebude to zase snění !
Jestli v někom láska zbude…

Já se směl tě dotýkat ,
směl tě líbat , tělo hřát .
Jen málokrát tě přivítat ,
Cit je prostě na rozpad .

Já chtěl , aby konec nebyl !
Prostě už neexistoval !
Jak jsem nabil ,
Snad experimentoval .

Ale láska cestu našla ,
Já šel po ní ,,, ale chyba .
Oprava se nekonala
Pohřbila mě , zakopala !

Budu ležet pohřbený ,
vyprahlí a zmožený .
Nemám sílu milovat ,
Má láska , stále jsi !
Dlouho budeš , asi né ke mně …
Ale cestu najdeš , já už budu na dně .

Přes můj věk , jsi dovolila ,
obšťastnila , políbila .
Partner snad né ideální ,
Přesto spolu , vše parádní !

Budeme i kamarádi ,
já to zmáknu ! uvidíš .
Kdyžtak plácačku si pořídíš ,
budu zlobit ? nabančíš !

To nejkrásnější , co jsem zažil
Bylo s tebou Janičko !
Slz teď teč kapičko …
Nejraděj se v kotli smažil !
Tvůj život ten můj blažil !!!
Autor Matu, 26.12.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí