ZAZPÍVEJ MI, ANDÍLKU

ZAZPÍVEJ MI, ANDÍLKU

Anotace: Litomyšl, 16. 12. 2006

Zazpívej mi, andílku.
Zamávej křídly a přileť z nebe.
Drž mou ruku na chvilku,
budeme tiše usínat vedle sebe.

Zazpívej mi, andílku.
Schovej mě mezi křídla svá.
Objímej mě na chvilku,
šeptej mi tiše, že jsem tvá.

Zazpívej mi andílku.
Tvá křídla nade mnou jsou nádherná.
Jen mě líbej na chvilku,
ve tvém náručí usínám tiše schoulená.
Autor Kopretinka:-), 26.12.2006
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zpěv andělský .. to si nechám líbit. A zdravím moji milovanou litomyšl !!! :)))

26.12.2006 10:12:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí