V hlubinách

V hlubinách

V hlubinách


V horkých dlaních
Plná očekávání
A najednou na divokých stráních
Jediné zaváhání
Padám

Níž, k hlubinám
Kdy to poznám?

V temných ulicích
Plna strachu
A naposled procházím se nocí
Vím, skončím v prachu
Váhám

Udělat krok k hlubinám
Kdy Tě poznám?

Ve všedních dnech
Prázdné zapomnění
A jen ve čtyřech zdech
Propadám snění
Doufám

Najdu v hlubinách
Jsi jen v mých snách
Autor KristianaAlexBrown, 16.12.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí