pod sněhem...

pod sněhem...

Anotace: víš, komu to je..., složeno na píseň Angel od Joshe Grobana...

Sněhem zaváté sny,
Ostré ledovce,
Zamrzlé myšlenky usínají,
Neznají smysl,
Proč žít a dýchat,
Skládají křídla a ustává dech,
Tříšť ledové krve kape,
Na tváře kreslí mráz,
Paměti mizí v iluzích snů,
Ve světlech stíny,
A mráz, co tříští,
Pouhá slova se vznášeji dál,
Okřídlené hlásky z duše,
Hřející srdce,
Žijí dál, nosí úsměv a mír,
Mé písmo leží pod sněhem bez sil,
Vlídná slova pějící žal,
Za dlouhé ticho mezi mými rty,
Jemný tón jako anděl,
Možná spatřím tvůj útulný žár,
Jenž jsem dřív nepochopil,
Pod náporem běla tříští se skla,
Zbývající síly na trochu slov,
,,Vždyť mlčení je nejhorší vztek!“
U očí mrznou slzy tristní,
Rozplývá se životní řád,
Kde skrýváš své pověstné rty,
Hluboké oči zelené,
Tvé vlídné srdce,
I nevěřící se někdy modlí,
Když ztrácí svou lásku,
Se všemi strastmi ale i vlastním srdcem,
,,Je t´aime, mon amour, ma chére…“
Držaje průhledný křišťál,
Líbám tvé sladké rty,
A mráz mi běhá přes tělo,
Blahem, které mi můžeš dát jen Ty,
Trvalo mi dlouhé roky,
Než našel jsem to, co chci mít,
Než našel jsem to, co nikdy nechci ztratit,
Mám…Tě ve svém srdci,
Než našel jsem to, co chci mít,
Než našel jsem to, co nikdy nechci ztratit,
Mám…Tě ve svém srdci,
Autor Muta cum liquida, 26.12.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí