Modřín

Modřín

Anotace: Co bych za to dal, kdyby sis mě našel...

Stačí
světy jsou
jen podlehnout.

Pojednou
nejdu lásce prominout.

Po jaru o léto přicházíš.

Mlčí
světaznalí
Boha zřejmě není.

Zřetelněji
mučíš Měsíc nezasněný.

Podzim sám zimě oplácím.

Líčí
kyselé deště
až talíř mimo Zemi.

Vážíme si
tváře v masce bílé stěny.

Co já vím o lásce, mě zbouchne leda Asteroid!
Autor Jan Alexej Ležáky, 26.12.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost se musí domýšlet,ale dává docela příběh.
Má zajímavé obrazy.

04.06.2007 20:03:00 | s.e.n

takové krátké myšlenky mi sedí

26.12.2006 19:51:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí