Yuukiiny myšlenky

Yuukiiny myšlenky

Anotace: -

Padám,

temnotou se prodírám.

Jak růže rudá krev,

chci odtud utéct hned.

Lásko já se topím,

vidím ho a oči klopím.

Vidím dva-jsou jako jeden,

jak pokušení v zahradě Eden.

Ty vzpomínky tak bolí,

ať už jsou na cokoliv...

Musí je však vrátit,

nechci se znova ztratit.
Autor Sylvanas, 20.12.2011
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí