Smutný den

Smutný den

Anotace: Úzkost je krutá

Prázdný dům či byt,
je horší, než-li žít.
Úzkost moc děsí mě,
víra v lásku, léčí mě.

Sám stojím a dívám se,
prohra vždy moc bolí.
Snaž se smát a život,
bude hezčí i snazší snad.
Nevíš, možná má tě rád!

Bolest tiší mou samotu
rány dává osud rád.
Bojuj je jedno jak
dělej, rychle jinak bude pozdě pak…
Autor hejlos, 27.12.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoji...no..basnicka pekna,libi se mi...

27.12.2006 19:37:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí