Poslední rozloučení

Poslední rozloučení

Anotace: ---

Sbírka: Nevyřčené

Padám na kolena a volám Tvé jméno,
ale Ty už nejsi tady
Jsi tam, kde spatříš nové ráno,
kde Tě andělé drží za ruku a stírají Tvé slzy
Byla jsi s námi jen krátko,
odešla tak brzy
Teď máš křídla a stoupáš vysoko,
kde čekají ti druzí
V srdcích zůstaneš hluboko,
navždy, napořád, i když to bolí


Nevím jak říct to poslední slovo,
kde vzít odvahu k rozloučení

sbohem

Autor KristianaAlexBrown, 22.12.2011
Přečteno 2771x
Tipy 1
Poslední tipující: Marsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí