Až odejdu...

Až odejdu...

Anotace: Asi to tak mělo být...

Až odejdu budeš mít klid.
Až odejdu srdce pro jednu budeš mít.
Až odejdu život budeš mít lehčí.
Až odejdu s ní to bude hezčí.
Až odejdu andělé zapějí.
Až odejdu všichni se zasmějí.
Až odejdu láska k tobě mu tu zůstane.
Až odejdu nic se nestane.
Až odejdu Slunce zasvítí.
Až odejdu srdce ti zabuší.
Než odejdu zapiš si za uši.
Že tě mám ráda,řekla jsem ti mockrát.
V našem kamarádství se stal zkrat.
Tys mě bral jako kamarádku,
Já tebe jako mojí velkou lásku.
Promiň já už jdu.
Jen co žiletku najdu.
Autor Pauline Toywelová, 28.12.2006
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tohle nemůžu hodnotit...ten konec to vážně kazí...ale jinak je celkem dobrá

11.10.2007 20:14:00 | Fuori dal mondo

Láska teprve přijde, nesmutni:-)

28.12.2006 09:54:00 | Raymond

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí