Slova naděje

Slova naděje

Anotace: -

23.12.2011 22:30 Svitavy

Slova naděje

Slova naděje jsou
srdcem vyslovená
city podána
jiskřičkou naděje věnována.

V opojení něžností
skutkem činěna
citovým posunem daných slov
v porozumění
náklonosti nás samích.

Slova činů
milostných opojení
věrných gest
něžného porozumění
chápajíc stav mysli
radosti něžných pohybů
bez nichž se nedá žít.

...
Autor JarekBrnoCz, 26.12.2011
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí