přišla jsi

přišla jsi

Anotace: -

 

přišla jsi
s karne vale
do písků sviště
nad koupalištěm
dávná se toulává
a mí démoni hrají
jenom tu Molínu
jako na laxíku
landn dabljů van
přijeli z Malína
a pod kaštany
zčistajasna
tvoje rty
kroutila
žízeň

 
Autor a_tao, 26.12.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí