Svatební pozlátko

Svatební pozlátko

Anotace: -

Všude hudba, plno květin

To snad i Aládin by se přiženil

 

Je to slavnost veliká

Nepřichystali však bubeníka

 

Klepity klep slyší obsluha

A už utíka seshora

 

Je to jen další životní zastávka

Tahle malá lidová pozlátka

 

Říkají tomu svatba u nás

Ale všichni vědí, že jen peníze to solí.
Autor R0ck, 28.12.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí