Co je s tebou

Co je s tebou

Anotace: ...nepoznávám tu dívku...

S těžkým srdcem se s ním loučíš
tak řekni mi po čem teď toužíš,
že nehledáš další lásku...
proč...proč vážeš si přes oči pásku?

Naopak ty se musíš rozhlížet,
máš toho ještě dost, co můžeš nabízet.
Nevzal ti přece tvoji hrdost, odvahu
neblázni, nemoh zničit tvoji povahu.

Uměla si vždy bojovat
a věděla jsi jak se zachovat.
Dnes všechno po prvním pokusu vzdáváš
a s ohněm si zahráváš.

Nezáleží ti na tom, co bude zítra...
Autor Kariš, 28.12.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v poslední sloce v poslením rýmu mi skáče rytmus..ale jinak smekám:-)

28.12.2006 17:46:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí