Rok

Rok

Anotace: Tahle je pro mazlíčka alias macíčka

Minulý rok,v ten zimní čas,
že miluješ mě,si řekl,
já chci to slyšet zas,
i když před jinou sis klekl.
Před holku s tváří upíra,
zbystři zrak a slyš,
ona oči k tobě upírá,
dej pozor,ať nemáš na srdci kříž.
Vím že chceš mě,
ale teď JI miluješ,
chci líbat tě ve tmě,
však ty si na mě vzpomeneš.
Až zradí tě a tvé duši ublíží,
budeš mít srdce na kousky a z žalu,
pak mazlinka zpátky ti ho složí,
polibek dá ti lehounký a budete zase spolu.
Autor Mazlinkaa, 28.12.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí